utorak, 23. veljače 2010.

Informacije vezane uz SCITEC NUTRITION MUSCLE FEST 2010.


Organizator Scitec nutrition muscle festa je odlučio podijeliti određene informacije u vezi lokacije, kategorija i ostalih detalja oko ovogodišnjeg natjecanja. Evo što su objavili:

Došlo je vrijeme podijeliti s vama nekolicinu važnih informacija vezanih uz ovogodišnji SCITEC NUTRITION MUSCLE FEST.
Kao što znate, ovo sportsko događanje smatra svojim zadatkom bodybuilding i sportove snage popularizirati u Hrvatskoj. Cilj nam je održati Muscle Fest svake godine, i to u drugom gradu. U gradovima gdje vole ove sportove, i gdje su voljni nešto i napraviti za njih. Kao što većina vas već zna, tako je bilo u Bjelovaru i Sisku. Mnogi su nam pomogli u organizaciji. Sada se ostvaruje naš stari san, čini se da će se natjecanje održati u Splitu. Nije još 100% sigurno, ali je vrlo vjerojatno. Zašto je to naš stari san? Odgovor je jednostavan - već više od 10 godina nije bilo bodybuilding natjecanja u Splitu. Ali ovo je ujedno važno i za cijelo priobalje.

Što se programa tiče, vjerojatno će biti promjena (ja se nadam da možda ipak neće). I ovdje moram reći, nažalost. Izgleda kako ćemo zbog malog broja kandidatkinja morati odustati od nastupa žena. U prelijepoj ženskoj ekipi tj. u body fitness kategoriji nije bio dovoljan broj prijavljenih kandidatkinja niti prošle godine, kao ni godinu prije. Da li je to zbog Zrinkinih odličnih rezultata? Ne znam. U svakom slučaju, za žene ćemo svakako napraviti sljedeće: Drage moje dame, Vi, koje se želite prijaviti za MUSCLE FEST u body fitness kategoriji, javite nam se putem e-maila savjetovaliste@teretanavijesti.com. Ako zaprimimo barem tri registracije, svakako ćemo održati i body fitness kategoriju. Nadam se da ćete uspjeti, jer bi nama, kao i publici, uvelike nedostajale na natjecanju. Bez Vas večer ne bi bila potpuna!

Unaprijed se zahvaljujem na suradnji!

Toliko o promjenama, a sada slijede neke obavijesti, koje još nisu konačne, ali su vrlo vjerojatne.

SCITEC NUTRITION MUSCLE FEST
SPLIT
06.06.2010. (nedjelja)


SCITEC NUTRITION STRONGMAN OPEN:

Vuča kamiona
Dizanje klade
Nošenje kofera
Držanje pivske bačve
Dizanje automobila
Okretanje gume

SCITEC NUTRITION NOĆ ŠAMPIONA:

Muški bodybuilding do 85 kilograma (prijave na licu mjesta)
Muški bodybuilding od 85 kilograma (prijave na licu mjesta)
Ženski body fitness (potrebna je registracija)

2 komentara:

Buy Extenze kaže...

I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job.

Unknown kaže...

Thanks for this good & excellent work. you should have to continue it forever.....

Muscle Maximizer Review