subota, 27. lipnja 2009.

Četiri godine zatvora za šverc testosterona



Nepravomoćnom presudom Općinskog suda u Dubrovniku, zbog šverca ukupno 251 ampule hormona testosterona i tri tisuće komada tableta metadona, dubrovački je vozač Božidar Đurović (51) osuđen na godinu dana zatvora, a dužan je i platiti novčanu kaznu od 15 tisuća kuna.

Uvažavajući olakotne okolnosti, zatvorska je kazna zamijenjena uvjetnom u od četiri godine, u kojem roku Đurović ne smije počiniti ni jedno novo kazneno djelo.

Sud je utvrdio da je Đurović, iako je znao kako bez posebne dozvole u Hrvatsku nije dopušten uvoz lijekova, ipak 25. siječnja ove godine preko graničnog prijelaza “Karasovići” iz Crne Gore u Hrvatsku nelegalno unio 249 ampula lijeka “Nandrolone Decanoate” od po 2 ml, 151 ampulu lijeka “Primobolan Depot” od po 100 mg, 100 ampula lijeka “Testosteron depo” od po 250 mg i čak tri tisuće komada lijeka “Naposim Mentandienonum” u originalnom pakiranju.

Đurović je inače rođen u Cetinju, a samo je preprodajom ampula testosterona mogao zaraditi ogroman iznos jer se, primjerice, na našem tržištu za samo tri ampule testosterona u ljekarnama treba izdvojiti oko 1500 kuna!

Izvor: http://www.slobodnadalmacija.hr/

3 komentara:

Anonimno kaže...

da se nabavit puno jeftinije :)

Windicator kaže...

Višestruko jeftinije na crnom tržištu...

Unknown kaže...

Svsdta gluposti 3 amoile testosterona 200 e