četvrtak, 26. veljače 2009.

SCITEC NUTRITION MUSCLE FEST 2009 Info



Scitec nutrition je objavio mogući termin održavanja ovogodišnjeg Muscle festa...

Evo što kažu iz Sciteca:


U više navrata smo tražili Vašu pomoć, kako bi sada već tradicionalno natjecanje SCITEC NUTRITION MUSCLE FEST održali u vašem gradu. Mislili smo kako neće biti puno kandidata, ali da se nitko neće javiti, to nismo ni u snu očekivali.
Ponovno je na nama organizirati natjecanje. Naša originalna ideja je bila održavati natjecanje svake godine u nekom drugom gradu, i na taj način popularizirati naš sport. Ove godine smo svakako razmišljali o primorskim gradovima. Na našu nesreću, dok ovo pišem (početkom ožujka) još nemamo konkretan odgovor, niti pozitivan niti negativan. Za sada je TROGIR mjesto gdje zamišljamo natjecanje, ali niti od njih još nismo dobili pismeni odgovor, jer je moguće da će taj dan dvorana biti zauzeta (dvorana ovisi o uspjehu trogirskih rukometaša).
Kao što znate, mi naše natjecanje uvijek organiziramo prema „DRŽAVNOM PRVENSTVU“. Najviše zbog poštede natjecatelja, kako ne bi morali predugo biti u formi. I postoji još jedan razlog zašto nam nije preostalo puno termina - nekoliko natjecanja koja bi bila istodobno s našim. Nikome ne želimo uništiti natjecanje ili predstavljati konkurenciju. Dakle, ostao je samo jedan termin za nas, a to je 10. svibnja i TROGIR.
Nadajmo se da ćemo uspjeti dobiti trogirsku dvoranu. Dakle jedini mogući termin i mjesto održavanja SCITEC NUTRITION MUSCLE FEST-a je 10.05.2009. u Trogiru.
Zamolio bih svakoga tko se priprema za ovogodišnje natjecanje da bude u kontaktu s nama, sve informacije možete dobiti na tel. broju: 01\2445 725.
Interes je potreban jer su moguće promjene, kako u terminu, tako i u mjestu održavanja natjecanja, jer bi svakako željeli i ove godine održati naše natjecanje.

Sportski pozdrav

Sportman


Nažalost... danas (3.veljače) čujem da je Trogir ispao iz konkurencije za mjesto održavanja... te da će se natjecanje najvjerovatnije održati u Sisku 10.svibnja.

Nema komentara: