nedjelja, 28. lipnja 2015.

Predstavljamo - X3M Diet Meal



U ponudu našeg webshopa je stigao novi proteinski suplement – X3M Diet Meal! U ovom kratkom članku ćemo Vam pokušati ga predstaviti u par kratkih crta. Nadamo se da ćete se na taj način uspjeti pobliže upoznati sa njime i njegovim sastavom te procijeniti uklapa li se u vaš „stack“ suplemenata THE Nutritiona...
Zbog čega odabrati X3M Diet Meal:
1. Spori i brzi proteini za konstantan priljev aminokiselina
2. Bogat vlaknima i siromašan kalorijama i mastima
3. Prirodni zaslađivač – stevia
4. Dodani probavni enzimi i probiotici za poboljšano zdravlje probave
5. 100% RDA svih vitamina kako bi se pospješio imuno sustav i gubitak težine
6. Odličan okus!
Jedan proteinski proizvod za mršavljenje
X3MDiet Meal je visokoproteinski zamjenski shake koji zamijenjuje obrok. X3M Diet Meal osigurava nužne proteine, kompleksne ugljikohidrate, esencijalne masti, viramine i minerale koje trebate.

Jedno serviranje X3M Diet Meal-a sadrži nutrijenata kao velika pileća prsa plus još 7g vlakana za zdraviju probavu i vitamine za održavanje zdravlja...
X3M Diet Meal sadrži odličan omjer kompleksnih ugljikohidrata i proteina sa ekstra malim sadržajem masti. Što ga svrstava u kategoriju vrlo niskokaloričnih zamjenskih obroka. Savršen za sve one koji gledaju kako da izgube kilograme ali istovremeno žele zadržati pravilnu i izbalansiranu prehranu.



Optimizirajte oporavak i stimulirajte mišićni rast

Svako serviranje X3Mdiet Meal-a isporučuje 28g proteina visoke biološke vrijednosti kako bi potakli rast čiste mišićne mase. Proteinski blend koji se nalazi u X3M Diet Meal-u je „proprietery mix“ brzih i sporo-otpuštajućih proteina, kako bi Vam osigurali postepeni dotok vitalnih aminokiselina koje će poduprijeti bolju regeneraciju i pomoći održati vašu postojeću mišićnu masu, bez „pakiranja“ novih tjelesnih masti.

Zaslađen samo sa prirodnih zaslađivačem - Stevia
Kako bi od X3M Diet Meal-a napravili još bolji i „zdraviji“ proizvod, dodali smo jedini prirodni zaslađivač na tržištu danas: steviu!

Za zdraviju probavu: probavni enzimi i probiotici

Ako imate jedan ili više od ovih simptoma možda ste deficitarni sa probavnim enzimima: loša probava, problemi sa težinom, alergije, nadutost, niske razine energije, umor, ubrzano starenje, glavobolje, spor oporavak, zatvor. Upravo je to razlog zbog čega su probavni enzimi postali kamen temeljac svih novih kvalitetnih proteinskih suplemenata. Njihovi benefiti su nebrojeni, tako da ćemo nabrojati samo neke: razlažu masti, reguliraju razine kolesterola i triglicerida, razine energije, poboljšavaju zdravlje probavnog sustava i probavu, pomažu transport nutrijenata do mišića, mozga i ostalih organa u tijelu, bore se protiv infekcija, smanjuju upale, olakšavaju detoksifikaciju, reguliraju hormone.

Dodani vitamini i minerali za bolje zdravlje i poboljšano mršavljenje

Vitamini i minerali su ključni za optimalno zdravlje, da ubrzaju oporavak i pospješe imunološki sustav. Svi to znaju. Ali ne znaju svi da su oni apsolutni i za period dijete odnosno mršavljenja. Bez adekvatne opskrbe dovoljnom količinom vitamina i minerala tijelo neće biti u mogućnosti sagorijeti tjelesne masti učinkovito!

Ukoliko tražite visoko kvalitetni suplement koji ne samo da će vam pomoći da izgubite kilograme nego i da ih ne dobijete ponovno, ne tražite dalje od X3M Diet Meal-a!


Nema komentara: