subota, 10. studenoga 2018.

Petar Klančir IFBB Pro – član „Old School Protein“ Team-a




Naš najbolji i jedini (za sada) IFBB Pro bodybuilder Petar Klančir je nedavno postao član „Old School Protein“ Team-a. Veliki potpis za ovu relativno mladu kompaniju iz Austrije! Nakon švicarskog IFBB Pro bodybuildera Jean Pierre Fux-a, koji je ipak neaktivan i u poznim godinama, ali ipak vrlo jako ime za „Old School Protein“, stigao je red na mladog, iznimno perspektivnog bodybuildera, baš iz Hrvatske – Petra Klančira!

Ovim potpisom na ugovor, Pero se pridružio svojim kolegama također iz Hrvatske, našim trofejnim natjecateljima Zrinki Fišer i Draženu Vrbančiću. Čestitke Peri i "Old School Protein-u".



Iako je Pero u laganoj pauzi od priprema za pro natjecanja, te se trenutno posvetio obitelji i trenerskom poslu, imamo ekskluzivne informacije kako se plan za skorašnje pripreme već planira! Klančiru se ne žuri nikuda sa pro natjecanjima i zaista mu se i ne treba žuriti, iz pozicije pro bodybuilding natjecatelja ima dovoljno natjecateljskih sezona pred sobom. Vjerujemo kako ćemo kroz nekoliko godina Peru vidjeti i na bini Mr. Olympije jer tamo mu je po kvaliteti već sada mjesto.

Inače, „Old School Protein“ brand ima vrlo zanimljiv koncept gdje nudi čiste sirovine (whey, bcaa, glutamin itd.) bez okusa, arome, sladila i sličnog, uz mogućnost kupnje arome (u 10 okusa). Detaljnije ponudu možete pogledati OVDJE!


Pogledajte što Petar Klančir kaže o "Old School Protein" proizvodima:








Nema komentara: