nedjelja, 16. kolovoza 2015.

Kakve vam pogodnosti, popuste i besplatne stvari nudimo prilikom kupnje u našem webshopu?


Poštovane/i fitness entuzijasti, bodybuilderi, rekreativci, sportašice, profesionalci i natjecateljice, čujte i počujte!

Dugo očekivani brand THE NUTRITION napravio je značajan korak u svojoj ekspanziji zakoračivši na tržište Hrvatske. Oprobani tim profesionalaca uzeo si je za zadatak proširiti kvalitetu branda među sve aktivne Hrvatice i Hrvate.

Naše proizvode možete naručiti putem web trgovine, a kurirska služba dovest će ih na Vašu adresu brže od Eustahija Brzića! Trenutno omogućene opcije plaćanja su: Pay Pay i plaćanje kreditnim karticama, USKORO očekujemo omogućavanje i plaćanja pouzećem.

Široki spektar suplemenata obuhvatiti će sve dodatke koji su Vam potrebni u bilo kojem scenariju. Bilo da se radi o ljubiteljima brdskog biciklizima, rekreativnim sportašima, ili iskusnim bodybuilderima. U našoj ponudi sigurno će se naći suplement skrojen prema Vašim potrebama.

Budući da je tako mnogo artikala u ponudi, stalno ćemo ih ciklirati putem akcijskih ponuda. Svakoga mjeseca druga 3 proizvoda moći ćete naći po još povoljnijoj cijeni nego prije, stoga bacite oko na web shop svako toliko, i pogledajte je li onaj suplement kojeg si toliko želite trenutno na akciji!

Trenutno smo za Vas izdvojili jedan ugljikohidratni proizvod u mega pakiranju s 500grama gratis, gainer za sve one koji muku muče s izgradnjom mišićne mase, te jedan posebno potentan dodatak imenom ; TERMINATOR- zanima Vas o čemu se radi? Pogledajte na linku ispod:

Uz svaku kupnju koja pređe određeni novčani iznos, THE Nutrition Hrvatska daruje vježbačke potrepštine iz rubrike Accessories. Nemojte se iznenaditi ručniku ili shakeru uz Vaš naručeni paketi, ili možda bidonu te rukavicama. Imamo svašta- svašta i darujemo!

Prepoznali smo potrebu za kvalitetnim štivom u sferama treninga, prehrane i ostalih segmenata sportskog života, stoga ćete na našem portalu moći pročitati sadržaje toga tipa, pisanih od tima s uhodanom praksom.

Nadamo se da smo dobili Vašu pažnju i hvala Vam na vremenu koje ste uložili u čitanje. THE Nutrition team želi Vam maksimalan uspjeh u sportskom životu, a može Vas dodatno pospješiti svojim suplementima po atraktivnim cijenama.

Krenimo zajedno u jednu zdravu sportsku avanturu!

Vaš The Nutrition team

Nema komentara: