subota, 27. lipnja 2015.

THE Nutrition - TRBUŠNJACI sa kablom iz ležećeg položajaJeste li primjetili da kad ptice lete u jatu, jato ima oblik slova V? To nije slučajnost. Činjenica je da ptice imaju urođeni osjećaj za timski rad. Radeći zajedno, mogu letjeti dalje i više nego bilo koja ptica pojedinačno. I, poput svakog tima, imaju vođu koji određuje smjer i udaljenost. Kad je vođa umoran, odlazi na kraj kako bi se oporavio, a vodstvo preuzima sljedeća ptica u redu.
Bodybuilding možda nije prva stvar koja vam pada na pamet kada čujete ovo, ili kad čujete riječ timski rad, no premda se ovaj sport smatra individualnim, timski vas rad doista može dodatno potaknuti. Najvjerojatnije ne čestitate jedni drugima nakon svake uspješno završene serije, no usvakoj se teretani osjeća povezanost. Rame uz rame, s krvlju znojem i suzama, vi i svi oni koji vas okružuju stimulirate se na postizanje daljnjih rezultata. Zamjećujete varijacije u rutinama i različite kuteve izvođenja vježbe što u vama potiče znatiželju. I, a da toga niste ni svjesni, netko među vama postaje vođa, druga pak osoba postaje vaš timski igrač, a svi zajedno dižete više i sve bolje napredujete.
Svaki put kad uđete u teretanu, pruža vam se prilika da naučite i isprobate nove metode treniranja koje ste naučili od drugih. Iskoristite to znanje i iskustvo isprobavajući različite rutine i na taj način otkrijte ono što vam najviše odgovara. S vremenom ćete možda i vi podijeliti svoje znanje sa manje iskusnim vježbačima.

Trbušnjaci su, bez sumnje, već desecima godina osnovna vježba za područje abdomena. Danas postoji na stotine varijacija, ali standardni je oblik još uvijek ona glavna vježba za taj dio tijela. Slijedi oblik koji će vas zaista izmoriti. Osjetiti ćete rezultate na cijelom abdomenu jer je neprestana napetost prisutna u mišićima i tako ćete optimizirati ekscentrične, koncentrične i izometrične kontrakcije. Slijedite sljedećih pet koraka kako biste svladali tehniku, a svojim ćete prijateljima ubrzo moći pokazati ovu nevjerojatno učinkovitu vježbu.

Nema komentara: