utorak, 17. svibnja 2011.

Mumyo tablete

U ovome članku bi Vam predstavili – Mumyo, jedan relativno novi proizvod na Hrvatskom tržištu, manje poznat ali po našem osobnom iskustvu odličan proizvod sa mnoštvom benefita i mogućnosti primjene u prehrani sportaša. Sa Mumyom nas je upoznao i preporučio nam ga gospodin Goran Tepšić, autor glasovite knjige: „Doručak šampiona – Tajne sportske farmakologije“. Uz kratki tekst u kojemu Vas želimo upoznati sa Mumyom naglasak nam je na onome što pretpostavljamo da će Vas najviše zanimati: primjena Mumya u sportu kroz poboljšanje oporavka, općeg stanja organizma i njegovog anaboličkog djelovanja. Također Mumyo ima sjajne rezultate u pospješivanju i ubrzavanju oporavka od sportskih ozlijeda kao što su koštani prijelomi, istegnuća ligamenata i slično. Na dnu članka imate info broj telefona i mail...

U špiljama visokog gorja u središnjoj Aziji nalazimo Mumyo kao nakupine tamno smeđe ili crne smole. Mumyo predstavlja najsloženiji kompleks prirodnih biološki aktivnih tvari kao što su aminokiseline, vitamini i minerali te cijeli niz mikro i makro elemenata u obliku koji je iznimno lako dostupan tjelesnim stanicama za apsorpciju.


Mumyo sadrži prirodne steroide, fospolipide, eterična ulja i mnoge druge tvari. Mumyo je tisućama godina poznat starim narodima koji su ga koristili kao pomoć kod raznih bolesti i zdravstvenih poremećaja, no tek su brojne znanstvene i kliničke studije vođene od pedesetih godina prošlog stoljeća pa na ovamo dokazale njegova ljekovita svojstva.

Mumyo pripada skupini tzv. adaptogena odnosno posebnih tvari i biljaka koje pomažu organizmu da se bolje prilagodi na povećane zahtjeve kao što su prekomjeran stres, negativni utjecaji zagađenja okoliša itd.

Mumyo su kroz povijest proučavali mnogi čuveni liječnici i znanstvenici poput Aristotela i Paracelzusa, a Avicenna je napisao: "Mumyo izoštrava svijest, jača želudac i olakšava disanje; to je najsavršeniji lijek!" U Sovjetskom Savezu Mumyo je bio proglašen strateškim materijalom koji je za uporabu bio dostupan samo tzv. elitama - političarima, vrhunskim sportašima, astronautima, pilotima itd. Mumyo se sastoji iz tri vrste sastojaka: minerali, elementi biljnog i životinjskog podrijetla.

KOJA JE NAMJENA MUMYJA?
Mumyo predstavlja odličan stimulator imunog sustava te pomaže organizmu u obrani od raznih infekcija. Mumyo ubrzava regeneraciju i zarastanje mnogih vrsta tkiva, prije svega koštanog, mišićnog i vezivnog. Isto tako Mumyo pomaže kod oštećenja živčanih stanica kao i srčanog mišića. Kao snažan antioksidant sprječava stvaranje štetnih slobodnih radikala te time dugoročno štiti tijelo od opasnih oksidativnih oštećenja stanica. Nadalje, Mumyo potiče pozitivne procese u krvi i pomaže jetri pri eliminaciji toksina iz tijela. Uravnotežuje hormonalni sustav i djeluje protuupalno, osobito kod problema sa zglobovima. Primjenom Mumyja dolazi do blagog pada sposobnosti krvi za zgrušavanjem pa tako on pomaže u liječenju problema sa venama. Kod umora i depresije vraća snagu i dobro raspoloženje. Djeluje antiseptički i baktericidno. Zbog njegovog anaboličkog djelovanja Mumyo je popularan među sportašima koji su izloženi prolongiranom fizičkom i psihičkom naporu.

ANABOLIČKA SVOJSTVA I SPORT
Mumyo je prirodan anabolik. Kombinacija mumyja i odgovarajućih namirnica utiče na stvaranje mišićne mase kao i na ubrzani oporavak mišića nakon napornih treninga. Sprečavanje taloženja kiselih produkata metabolizma i poticanje veće proizvodnje kreatina u organizmu ima anaboličke efekte. Značajno je i povišenje razine hormona rasta, slobodnog testosterona i sl. Mumyo ublažava ozljede mišića tijekom vježbi izdržljivosti i štetu koju tijekom sportskih aktivnosti nanose slobodni radikali. On osjetno povećava izdržljivost, brzinu trčanja i plivanja kao i snagu kod izvođenja vježbi, koje zahtijevaju veliko naprezanje. Ovim prirodnim sredstvom sport dobiva mogućnost slobodnog djelovanja bez straha od nuspojava klasične sportske medicine i nedozvoljenih dopinških sredstava.

Mumyo je 100% prirodan proizvod!

Pakiranje: 60tbl

3 komentara:

NYC Personal Trainer kaže...

WOW!! Very Nice blog you can change you language for more then people understood your blog.
Thanks for post...

DIjeta i Fitness kaže...

Nova stranica, vrijedi pogledati
http://www.dijetaifitness.com/

Health and Fitness kaže...

Nice to read the post. Thanks.